Dick en Tilla vieren 60-jarig huwelijk

27144 Dick en Tilla van Lierop-Peters waren onlangs 60 jaar getrouwd. Waarnemend burgemeester Gerd Leers feliciteerde het diamanten bruidspaar donderdag met het behalen van deze bijzonder mijlpaal.

Dick (84) is geboren en getogen in Brunssum en heeft bij de gemeente gewerkt als hoofd van de afdeling Burgerzaken. Daarnaast is hij jarenlang bestuurslid geweest van de Bloedtransfusie en BSV-Limburgia. Ook zong hij graag bij RMK. Hij stapt nog dagelijks op zijn fiets.

Zijn vrouw zorgde voor het huishouden en de drie kinderen. Ook bij het huishouden van haar ouders droeg zij een steentje bij. Als er nog tijd over was dan was zij te vinden bij gymnastiekvereniging Fedelitas waar zij al meer dan 65 jaar lid van is.

Kijk hier voor een fotoverslag van het bezoek aan het diamanten bruidspaar Dick en Tilla van Lierop-Peters >>

 

27145 foto © ZO-NWS | Anja Timmers