Gezamenlijke politiecontrole bij de grens

23832 De Duitse en Nederlandse politie hebben gezamenlijk een verkeerscontrole gehouden op de grensovergang bij Sittard naar Tüddern. Een route die ook door veel Nederlanders wordt gebruikt om inkopen te doen en te tanken.

Onder meer werd het verkeer gecontroleerd op de snelheid. Vijf bestuurders reden zo hard dat zij zich binnenkort moeten verantwoorden. 50 andere snelheidsovertreders kwamen er vanaf met een bekeuring.

49 auto's werden aan de kant gezet voor een nadere controle. In vier gevallen werd drugsgebruik vastgesteld, Verder bleek één persoon een auto te besturen zonder een geldig rijbewijs te hebben.

Daarnaast werden er ook nog bekeuringen uitgedeeld voor mobiel bellen, verboden modificaties aan een voertuig en het overbeladen van een aanhanger.

 

Lees het hele bericht.