Overvaller boekwinkel opgepakt

21474 De politie heeft in Valkenswaard twee mannen aangehouden die verdacht worden van de overval op een boekwinkel in de stationshal in Heerlen. Eén van de mannen komt uit Hoensbroek en zijn compagnon komt uit Arnhem.

Het tweetal dat zondagavond werd aangehouden zou nog meer op hun kerfstok hebben. Zij worden ook ervan verdacht vorige maand een winkel in Zevenaar overvallen te hebben.

De politie kwam de mannen op het spoor nadat er een tip was binnengekomen over de bewakingsbeelden van de overval in Heerlen. Verder onderzoek van de recherche bracht de tweede dader en de overval in Zevenaar aan het licht.

De mannen zitten vast en worden donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Ze zullen zich ook voor de rechter moeten verantwoorden voor hun daden.

 

Lees het hele bericht.