Jubilarissen VV De Leeuw gehuldigd

20460

Vijf jubilarissen van VV De Leeuw uit Brunssum zijn tijdens de jaarvergadering gehuldigd. Theo Aarts, Theo Boels, Erik van Venrooij, Patrick Muezers en Erwin Claus ontvingen uit handen van voorzitter Ger Brinkman een welverdiend presentje.

Theo Aarts is 70 jaar lid van VV De Leeuw. Iedere zondag bezoekt hij trouw de wedstrijden van het 1e elftal. Vanwege zijn staat van dienst werd hij eerder al benoemd tot erelid. Theo Boels is al 60 jaar lid van de vereniging. Hij komt uit een echte 'Leeuwenfamilie'.

Erik van Venrooij, 25 jaar lid, was jarenlang bestuurslid. Sinds vorig jaar legt hij als begeleider van het 1e elftal voornamelijk de verbinding tussen technische staf en het bestuur. Patrick Muezers is ook 25 jaar lid van VV De Leeuw. De laatste jaren maakt hij deel uit van de lagere elftallen en is ook succesvol binnen het 35+ team. Erwin Claus is ook 25 jaar lid van de vereniging en actief bij VV De Leeuw.

 

20459

foto (c) LOO-tv | VV De Leeuw

Lees het hele bericht.