Aanmelden voor lichtstoet nog mogelijk

17351 Aanmelden voor de lichtstoet die op 11 maart door Schinveld trekt is nog steeds mogelijk. Wagens groepen, paren en natuurlijk einzelgängers kunnen zich aanmelden via secretariaat@sjilvendalaaf.nl

De lichtstoet werd vorig jaar in het kader van het jubileum van carnavalsvereniging Sjilvend Alaaf voor het eerst georganiseerd. Ondanks het slechte weer was de belangstelling van de deelnemers maar ook van de toeschouwers zo groot dat er al snel besloten werd om er een vervolg aan te geven.

De tweede lichtstoet vertrekt om 19.30 uur vanaf de Brunssummerstraat. Vervolgens gaat het via de Beekstraat, President Roosevelstraat, Broekstraat, Pastoor Greymansstraat, A ge water, Bouwbergstraat, Pastoor Jacobsstraat en de Kloosterlaan. De optocht wordt ontbonden op de Bleekplaats.

De gemeente heeft voor deze dag een parkeerverbod ingesteld langs optochtroute en ook op de Putbergstraat, Duikerweg, een gedeelte van de Kanunnik van Nuijsstraat en In de Kweddel.

Streekomroep LOO-tv doet weer verslag van de lichtstoet.

 

17352 foto © LOO-tv

Lees het hele bericht.